Vodni park Terme 3000

Termalni vrelci v Termah 3000 ustvarjajo čarobni svet vodnih užitkov. Prepustite se neskončnim možnostim, saj vas tu poleti in pozimi pričakuje 5.000 m2 vodnih površin, 22 pokritih in odkritih bazenov z navadno in z zdravilno “črno” termomineralno vodo, posebni bazeni za otroke, tobogani in skakalni bazen.

Si ob krepitvi zdravja želite še razvajanja in aktivnega preživljanja prostega časa? S termalnimi vrelci smo v TERMAH 3000 ustvarili čarobni svet vodnih užitkov, kjer vas kar na 5.000 m2 pričakuje 28 bazenov. Spust po adrenalinskem toboganu AQUA LOOP s 360-stopinjskim obratom ali preizkus tobogana Prosti pad pa je doživetje, ki si ga boste zapomnili! Na Aqua Loop smo še posebej ponosni, saj je četrti najhitrejši tobogan v Evropi.

V vodnem parku lahko izbirate med pokritimi bazeni in bazeni na prostem, ki v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko – brzico, vodnozračne ležalnike, gejzire, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli. Posebnost v ponudbi je bazen za skoke v vodo z enega ali treh metrov. Povzpnete pa se lahko na 22-metrski stolp s toboganoma dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti ter toboganom “Prosti pad”. V kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne, solarij, igralnica za otroke, restavracije in pivnica. Prostrane travnate površine v okolici bazenov nudijo obilico naravne sence.

Vodno-rekreacijski center je vključen v ponudbo gostom vseh nastanitvenih objektov v TERMAH 3000 – Moravske Toplice ter je celo leta na voljo tudi dnevnim kopalcem.

KONTAKT: www.terme3000.si, e-mail: info@terme3000.si

Kontaktni podatki


Gostinstvo in turizem,
Marjan Lovrenčec s.p.
Ulica na bregu 12
9226 Moravske Toplice

gsm: +386 (0)41 891 225
e-mail: info@pri-storklji.si
w: www.pri-storklji.si